2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni ile dayalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Evlerde, meslekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve emeksiz halde yangın alanlarını ayrılma etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini mukannen bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan ürkü Ekip strüktürsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın bapsı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu mevki arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Bizimle çdüzenıştığınızda yangın merdiveni maksat kucakin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapları tasarruf vadiına için, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın bapsında kilit ve şube mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Yangın yahut ivedi gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim Yangın Kapısı en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin manasıza düşmesidir.

- İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına ne olan alım temizışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar.

Report this wiki page